#asaincepe

#asaincepe

Gata, am decis! Îmi fac blog!

Hm, dar, despre ce să fie? Nu de alta, dar cât de fain ar fi să scriu despre ceva nou și…și…senzațional? Nu, nu vrem senzațional, nu ne place OTV-ul. Hm, păi bloguri specializate pe muzică, recenzii pentru filme, concerte, evenimente, PR bun, PR prost, etc tot există.

Ia să îl întrebăm pe Google pentru inspirație.. Hm, da, uite o idee, blog cu tips&tricks pentru pasionații de pescuit. De nu aș fi fost complet afonă în domeniul ăsta și de nu mi-ar fi fost milă să înfing un cârlig într-o biată râmă, poate, poate..cine știe? Să fim serioși, aș fi în stare să mă sugrum cu firul de la undiță în momentul în care arunc momeala.. Hai, curaj găină, ia scrie tu despre absolut tot ce-ți trece prin cap. Ai destule idei mișto, că doar n-ai făcut o facultate degeaba, nu? Blogul ăsta va fi despre tot și despre nimic. Ah, stai, că există deja un blog despre nimic…of…

De ce Mordor?

Nu, nu sunt fană Lord of the rings, nici măcar n-am văzut filmele, dar mai știu una, alta. Mordor-ul pentru mine este zona în care locuiesc, mai exact Popești-Leordeni, un orașel lipit de București. Deși la prima vedere ai senzația că ai ajuns într-un iad plin de Dorei muncitori ce au senzația că nu se prinde gletul pe perete dacă nu fluieră după fiecare specimen de sex feminin, în câțiva ani sigur va face parte din București, geografic vorbind. Să fim serioși, avem deja marketuri, farmacie, pizzerie, cofetarie, beauty saloane, cabinet stomatologic si, mai ales, avem stație de metrou. În curând mordorienii vor avea și ATM. How cool is that?

La cât mișto fac de zona asta, unii prieteni de pe Facebook au ajuns să mă întrebe „Unde e, mă, Mordor-ul asta? E vreo terasă nouă? Am căutat pe Google Maps, dar nimic…”

De ce buletindemordor?  

Pentru că încerc să mai anim un picuț locul. Oamenii de aici sunt prea triști si enervați că încă nu sunt toate străzile asfaltate, curentul mai pică din când în când și mai rămânem fără apă la chiuvetă (având în vedere că se contruiesc non-stop blocuri și se mai fac diverse reparații), primarul cică nu se ține de promisiuni, nu există parcuri sau locuri de joacă pentru copii, etc. Nu spun că nu au dreptate, dar uită de the little things in life that matter most.

În fine, nu voi scrie doar de Mordor, dar, ca și idee, am vrut să vă introduc în subiect. Sper că am reușit să vă atrag atenția și să mai reveniți din când în când pe aici. Vorba lui Pittiș, „dacă v-au plăcut bufonii, mai poftiți și-n altă seară!”

PS: Vă las mai jos o poză de la botez.

Image