Pavilionul de Artă București – ART SAFARI [CONCURS]

Pavilionul de Artă București – ART SAFARI [CONCURS]

Calendaristic vorbind, nu mai e mult și vine vara. Așa că evenimentele mișto încep să se înmulțească. 😀

Astăzi vreau să vă anunț că joi începe Pavilionul de Artă București – ART SAFARI, un proiect ce ne împărtășește obiectivul de a facilita accesul la cultură. Un eveniment creart, cea de-a treia ediție a evenimentului va avea loc între 5 – 15 mai la Palatul Dacia – România (Str. Lipscani, nr 18 – 20, București).

Ce veți găsi acolo? O expoziție centrală, dedicată centenarului mișcării Dada, galerii de artă modernă și contemporană, precum și o serie de spații marca Art Safari, ce vor găzdui conferințe, artele spectacolului, proiectul The Space, dedicat tinerilor artiști aflați la debut, precum și ateliere pentru copii.

ART SAFARI

Mai multe detalii despre ediția Art Safari 2016 găsiți pe site-ul lor, pe pagina și pe eventul de Facebook, iar biletele se pot achiziționa de pe Eventim.

Sau, dacă vă credeți cu stea în frunte și norocoși de fel, am 4 invitații duble pentru voi (oferă acces la eveniment pentru una dintre cele 11 zile). Pe principiul primul venit, primul servit, lăsați un comentariu aici la articol până azi, 4 mai, la 23:59 în care să anunțați că vreți să veniți. Folosiți o adresă de mail validă pentru a putea fi contactați ușor. Și nu uitați să vă verificați inbox-ul joi la ora 11:00 pentru a afla dacă ați câștigat. 🙂

Hai, baftă la concurs!