Acuș începe I AM THE ROCKER Festival

Acuș începe I AM THE ROCKER Festival

În weekend-ul de săptămâna viitoare (4-5 iulie) ne vom muta la Romexpo întrucât va avea loc I AM THE ROCKER, primul festival de rock și metal din România realizat după standarde internaționale. De ce spun „standarde internaționale”? Ei bine, participanții vor primi gratuit apă Aqua Carpatica, vor avea loc diverse concursuri, bloggerii au un spațiu amenajat special pentru ei, cu wi-fi și alte nebunii, etc.

Pe lângă line-up-ul foarte mișto, rockerii se pot înscrie la campionatul de bere, la concursurile de air guitar, pogo, best dressed rocker și best tattoo, vor putea zbura cu tiroliana sau chiar și bungee jumping peste mulțime (asta ultima sună atââât de bine, că vânez de ceva vreme să bifez bungee-ul de pe bucketlist).

I-am-the-rocker-festival-poster-PROGRAM-709x1024

Organizatorii de la Phoenix Entertainment s-au gândit și la rockerii din afara Bucureștiului, întrucât este pus la dispoziție și un camping cu toate dotările la prețul de 9 lei pentru toată perioada festivalului. Deci mai ieftin ca-n Vamă, hehe. Iar băieții-și vor putea parca motorul într-o zonă specială și vor avea o garderobă în care să-și lase casca și celelalte nebunii de accesorii.

Credeai că astea sunt toate ideile mișto ale acestui festival? Ei bine, I AM THE ROCKER nu va avea zone delimitate de genul Golden Circle, Normal Circle, etc. Dacă achiziționezi un bilet sau abonament, ai accesul până în fața scenei. Deci dacă ești iute de picior, bagă talpă când se deschid porțile pentru a prinde loc cât mai în față 🙂

Line-up-ul este următorul:

  • 4 iulie: Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode și Diamonds are forever.
  • 5 iulie: Dream Theater (concert aniversar), Skindred, Mayhem, Skindred, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target și Blutrina.

Atât abonamentele și biletele pe zile, cât și biletele pentru parcarea motocicletelor și pentru camping pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro

Acum că ne-a invitat și Jordan Rudess la I AM THE ROCKER, hai să ascultăm niște Dream Theater pe Deezer.