3 clipuri faine

3 clipuri faine

1. Cum și-a luat-o în freză un cadet din marina americană de la o fetiță de 10 ani?

Un clip postat de Kimberly Munley, fost sergent Fort Hood, a adunat pe Facebook peste 200.000 share-uri și 800.000 de vizualizări pe YouTube în doar o săptămână. O fetiță de 10 ani se „ia la întrecere” (hehe, mai țineți minte expresia asta?) la o rundă de flotări cu un cadet din U.S. Marine Corps. Kaylyn vrea să ajungă în lotul olimpic de juniori la gimnastică.

2. With great beard comes great responsability

Orice copil/bebeluș își recunoaște părinții în primul rând după aspectul fizic și abia apoi după voce. Ei sunt primele persoane cu care i-au contact încă de când se nasc (nea’ doctoru’ nu se pune). Deci e normal ca bebelușul să se sperie dacă părintele se hotărăște brusc să-și schimbe ceva la aspectul fizic. Când eram mică, am început să plâng când s-a tuns mama și urlam ca din codru cum că o vreau pe mama mea înapoi. Well, ca o mare fană a bărboșilor și a mustăcioșilor ce sunt, n-am putut să nu vă arăt și clipul următor. Jennifer Bailey a filmat ceva absolut minunat și anume reacția fetiței sale în momentul în care tati apare cu moaca rasă. În doar trei zile, clipul a strâns peste 1 milion de views.

3. Ce faci dacă vrei o vacă? Ghid HOW TO din Mother Russia

Și acum ceva tragi-comic, dar absolut sublim. Oricâte copite în gură ar merita ăștia pentru cum au chinuit-o pe săraca vacă, n-am cum să nu mă amuz. Vă recomand să dați volumul pe On. Observați cum iese deșteptu’ calm din mașină, să nu o sperie pe Doamna Vacă, și cum o ia prin învăluire. Aproape 2.500.000 views în două săptămâni.