1 an de Mordor

1 an de Mordor

M-am mutat în Mordor acum 13 luni, pe 18 iulie 2013. S-au întâmplat destule lucruri atât mișto, cât și nașpa în Chateau de Mordor de când stau acolo. Așa că m-am gândit să fac un top 12 pentru fiecare lună pe care vreau să-l refac după fiecare an de acum încolo; acum va fi un top 13, ați înțeles voi de ce.

1. iulie 2013

Toate bune și frumoase cu finisatul Chateau-ului. Gata cu parchetul, caloriferele, văruitul, etc. Dormitorul era gata, așa că absolut toate bagajele mele, hainele, biroul, etc au fost băgate în dormitor și încuiate cu o cheie. Ținând cont că încă aveam muncitori prin casă, noaptea dormeam la niște prieteni. Primesc un apel într-o dimineață în jurul orei 8:

– Bună dimineața! Sunt agentu’ imobiliar! Sunteți prin zonă?

– (abia trezită din somn) Bună! Prin ce zonă?

– Prin Popești.

– Ăăă, nu, de ce?

– Păi știți, băieții au pus chiuveta, toaleta și cada în baie. Când au dat drumul la apă pentru a le testa, au văzut că iese apă de sub ușa de la dormitor și, na, cheia de la camera aia e la dumneastră. Cel mai probabil nu au strâns robinetul de la calorifer.

– Pff..bravo, băieți! Spargeți ușa și plec și eu acum din Dristor… Da’ schimbați ușa, tocul și parchetul dacă se umflă pe banii voștri!

– Da, doamnă!

2. august 2013

În august mi-am luat mobila, iar pe 31 august a fost prima noapte dormită în noua mea căsuță 🙂

3. septembrie 2013

Abia pe 25 septembrie am reușit să-mi pun net. Până atunci mă vrăjeau unii de la o firmă locală din cartier cum că ei sunt cei mai șmecheri și oferta lor e ieftină. N-am semnat contractul cu ei până nu mă asiguram că netul și cablul TV sunt OK. Well, nu a mai fost nevoie, au fost niște nesimțiți și cu cel mai frumos zâmbet pe față le-am zis să-și ia cablurile și să plece.

4. octombrie 2013

În octombrie am avut un coleg de apartament foarte sprinten ce nu avea fițe la mâncare, micuț și slăbuț, cu frică de lumină sau zgomot. Da, am avut două săptămâni de coșmar având în casă un șoarece. I-a făcut față oricărei metode, otrăvuri, capcane. După vreo două săptămâni de igienizat zilnic Chateau-ul, la un moment dat a dispărut.

5. noiembrie 2013

Cam slăbuț în noimbrie, dar într-un final s-a semnat contractul cu Rosal și avem tomberon in fața blocului!

6. decembrie 2013

În prima jumătate a lui decembrie am auzit aceeași manea over and over and over and over again de la Muncitoru’ Nambăr Oan din bloc. Termina de finisat ultimele apartamente din bloc și punea maneaua asta de dimineață până noapte. Până nu i-am făcut scandal la 2 noaptea și până nu l-am amenințat că voi chema poliția dacă nu dă naibii muzica mai încet, nu a încetat.

7. ianuarie 2014

Ce contează că revelionul a fost doar o singură noapte din punct de vedere calendaristic? În Mordor sunt artificii înca două săptămâni. Every! Freakin’! Night!

8. februarie 2014

Și februarie 2014 a fost o lună cam plictisitoare, în principal mi-am învățat pentru examenul de licență și apoi am plecat prin diverse locuri. Ah, și la finalul lunii am mâncat cea mai ciocolatăăă. Am scris despre asta aici.

9. martie 2014

În martie e ziua mea. Neavând niciun chef să-mi fac ziua, m-am trezit pe 23 la ora 8 dimineață la ușă cu prietenii care-mi aduseseră cafele de la Starbucks (mnom moment here please) și spunându-mi să-mi iau „haine de trântă” pentru că plecăm undeva. Well, cu hashtag-ul #ancaventura m-au dus în Brașov la Parc Aventura. Great place to hang out for 3 hours, apoi am halit ceva la Ando’s în Brașov și seara ne-am cărat acasă. Best birthday ever!

10. aprilie 2014

Din aprilie mi-am găsit un super job, deci nu prea am mai stat pe acasă. Tot în aprilie a fost și Paștele (deci am fost la Bacău cu familionul) și am plecat să-l văd pe Robbie Williams la Budapesta cu #vianoRWtrip. Best concert ever!

11. mai 2014

În mai am bocit pentru că nu am mai putut pleca la mare și 3/4 din timeline era full cu poze din Vamă… În perioada asta, în Mordor au început ploile dubioase torențiale cu soare. Adică așa, fără nori, ploua din cer. Repet, orice e posibil în Mordor. Tot în mai am achiziționat de la Comic Con super-cana cu Penny din The Big Bang Theory din care-mi beau cafeaua zilnic.

12. iunie 2014

În iunie au fost furtuni nașpa rău de tot prin toată țara și, evient, și în Mordor. Atât de nașpa încât am rămas fără curent într-o seară. Peste câteva zile de la pana de curent au venit Diana cu Nicole în vizită pentru câteva zile (va urma pe blog un episod din Oameni care trec prin Mordor și cu ele). Funny times, adu tu o englezoaica mișto pentru prima dată în România și cazeaz-o la tine în Popești-Leordeni plin de praf și de muncitori scârboși. Tot în iunie s-a întâmplat asta.#teamhalep

13. iulie 2014

Timp de o lună am „cazat” o super bună prietenă la mine în Chateau. „Cazat” e mult spus, am primit-o la mine să împărțim frigiderul, sufrageria și episoadele din F.R.I.E.N.D.S. Pot spune că a fost cea mai mișto lună de Mordor. Părerea ei despre Mordor o găsiți aici.